Презентація легендарного калуського рушника, що увійшов до Книги Рекордів України

Фаховий коледж культури і мистецтв м.Калуша сьогодні приїхав до нас та привіз із собою свій легендарний 11-ти метровий калуський рушник, створений фелтингом.

Студенти коледжу влаштували справжнє народне дійство під стінами Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей, на яке прийшли подивитися багато охочих.

Оркестр, що виконував українські маршові пісні, танцювальний колектив, який розважав публіку своїм виступом, та хор, що виконував церковний гімн «Боже великий, єдиний» - все це студенти фахового коледжу культури і мистецтв м.Калуша.

В.о. директора фахового коледжу культури і мистецтв м.Калуша Ярослав Яців привітав глядачів та повідомив, що калуський рушник починає мандрувати Україною.

Директор бібліотеки виступила з вітальним словом та наголосила, що наступне місце, куди попрямує рушник - Національна бібліотека України для дітей у м. Києві.

Інші події

Дискусійна трибуна для завідувачів дитячими бібліотеками області
Дискусійна трибуна для завідувачів дитячими бібліотеками області

Детальніше
Бібліотека - твоє вікно у світ
Бібліотека - твоє вікно у світ

У відділі обслуговування 1-4 класів та секторі естетичного виховання два дні 24-25 жовтня було весело, гамірно,вирували позитивні емоції та лунали...

Детальніше
"Ростіть великі" (проект  ОТБ "Галичина")
"Ростіть великі" (проект ОТБ "Галичина")

Казкова майстерня знову розгорнула свої крила в Обласній дитячій бібліотеці. Розповідь про булочку і дівчинку, а також цікаву майстерку

Детальніше
Прощавай Букварик
Прощавай Букварик

   "В першім класі- урочистийДень прощання з Букварем,Перша сходинка зростаннядля найменших школярів." 21 травня у світлицю бібліотеки завітав "Букварик" з учнями...

Детальніше