Знамено сім’ї – любов

В щасливі і сумні години,
Куди б нам не стелився шлях,
Не згасне вогнище родинне
В людських запалених серцях
Дмитро Білоус

 

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Тут людина робить свої перші кроки, навчається любові, добра, звідси виходить у широкий світ. З незапам’ятних часів сім’я була й залишається основою основ, як запорука продовження роду, виховання дітей, майбутніх громадян своєї країни.
З нагоди відзначення Міжнародного Дня сім’ї в обласній бібліотеці для дітей відбувся літературно – музичний вечір “Знамено сім’ї – любов”. 
На заході бібліотекарі розповіли дітям про сім'ю, рід, родину, як основи життя, поговорили про цінність всього того, що пов'язує їх із сім'єю, родиною та батьківською домівкою. 
Яскравим музичним забарвленням заходу були художні номери учнів 4-В класу ЗОШ №3 кл. та вихованців МЦДЮТ гуртка декламаторського мистецтва “Істина”, якими діти дякували своїм найріднішим людям за любов, добро й ласку.
До заходу був підготовлений відеокліп “Притча про маму”, про жінку – матір, жінку – берегиню роду, пролунало багато теплих щирих віршів про мам та для мам, а також про тата, дідуся і бабусю.
З метою популяризації тематичної літератури в бібліотеці оформлено книжкові виставки: «Тільки родина, як зірка єдина», «Вінець творіння – сім’я», «Родина – це щастя»,”Ти у мене найкраща матуся!”.
Учасники свята обмінялися позитивними враженнями і зробили загальну фотографію на згадку про захід.

Щиро дякуюємо всім за те, що взяли участь у нашому святі. І бажаємо всім – дорослим і дітям – завжди пам’ятати про тих, хто дав нам життя. Тож бережіть батьків, діти, будьте їхньою опорою та надією! Бажаю усім любові від батьків, поваги від дітей, а щастя і здоров’я від Бога.
 

Свій рід потрібно пам’ятати:
Від діда й баби, мами й тата.
Та родовід не тільки треба знати,
Їх цінувати й щиро поважати.

 

Інші події

онлайн-марафон Публічних читань Конституції України.
онлайн-марафон Публічних читань Конституції України.

Як давно ви відкривали Конституцію України? А вдумливо вчитувалися в її текст? Давненько?Ну тоді бібліотекарі мчать на допомогу!До Дня Конституції...

Детальніше
Книгу в сім'ю - сім'ю в бібліотеку
Книгу в сім'ю - сім'ю в бібліотеку

Міжнародний день сім’ї — міжнародний день, що відзначається в системі Організації Об’єднаних Націй. Цей день щорічно святкується 15 травня. Оскільки...

Детальніше
творчий портрет ''Казка на кінчику пензля'' з нагоди 110 річниці від дня народження Марії Приймаченко
творчий портрет ''Казка на кінчику пензля'' з нагоди 110 річниці від дня народження Марії Приймаченко

Казка на кінчику пензля!В Обласній бібліотеці для дітей відбувся творчий портрет ''Казка на кінчику пензля'' з нагоди 110 річниці від...

Детальніше
«Ти вірним був сином свойого народу»
«Ти вірним був сином свойого народу»

Цьогоріч виповнюється 160 років від дня народження Івана Яковича Франка і саме цьому була присвячена зустріч у літературній світлиці «Ти...

Детальніше